Zápis z Valné hromady TJ Butoves 2015

V Butovsi dne 22. 1. 2015

Zápis z Valné hromady TJ Butoves

Program:

  1. Úvodní slovo předsedyTJButoves Karla Formánka, přivítání hostů, seznámení s programem valné hromady, určení zapisovatele
  2. Schválení účetní uzávěrky 2014
  3. Schválení nových stanovTJButoves
  4. Návrh a schválení členů výkonného výboru a hospodáře
  5. Informace o proběhlých a připravovaných akcích 2015 - Aleš Vohánka, René Neufuss, Karel Formánek
  6. Diskuse
  7. Závěr

 

Jednání Valné hromady TJ Butoves bylo zahájeno předsedou Karlem Formánkem („dále jako „předsedající“) v sále Restaurace Butovanka v Butovsi dne 18. 1. 2015 v 17:00 hodin.

 

Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných delegátů TJ Butoves (příloha 1) konstatoval, že přítomno je 21delegátů (z celkového počtu 39 všech členů TJ Butoves nad 18 let s hlasovacím právem), takže Valná hromada je usnášeníschopná. Dle stanov musí být počet přítomných vyšší než polovina z delegovaných. O přijatých usneseních valné hromady rozhoduje nadpoloviční většina přítomných delegátů.

 

1) Předsedající jako zapisovatele navrhl Boba Švihu. Předsedající přednesl úvodní slovo, přivítal přítomné a seznámil je s minulostí  a činností TJ Butoves. Dále přečetl program valné hromady a nechal o něm hlasovat. Nikdo nevznesl žádnou připomínku k programu, který byl jednomyslně schválen.

 

2) Zprávu o hospodaření přednesl Tomáš Vích hospodář TJ Butoves, zůstatek hospodaření za rok 2014 činí 2 607,- Kč. Zpráva o hospodaření byla projednána, přednesena a jednomyslně schválena.

 

3) Stanovy byli zaslány všem delegátům, dále byly vytisknuté na všech stolech přítomných. Předsedající seznámil přítomné s nejdůležitějšími body stanov, tyto byly projednány, předneseny a jednomyslně schváleny.

 

4) Předsedající seznámil přítomné s návrhem složení výboru TJ Butoves.

Předseda:                          Karel Formánek

Tajemník:                           Aleš Vohánka

1. místopředseda:          Tomáš Vích

2. místopředseda:          René Neufuss

Člen výboru:                     Jaroslav Kvapil

 

Tento návrh byl projednán, přednesen a jednomyslně schválen.

 

Předsedající dále navrhl, aby hospodářkou TJ Butoves byla Dana Vohánková. Ta bude mít společně s předsedou přístupová práva k obsluze bankovního účtu TJ.Návrh byl projednán, přednesen a jednomyslně schválen.

 

Dále předsedající navrhl, aby kromě oddílu stolního tenisu vznikl ještě oddíl Sport pro všechny, který by vedl René Neufuss. Tento návrh byl projednán, přednesen a jednomyslně schválen.

 

5) René Neufuss seznámil přítomné s programem akcí plánovaných na rok 2015, jsou to zejména ples TJ Butoves 31. 1. 2015 na zámku v Tuři, zimní pobyt na horách o jarních prázdninách, víkendový přechod Sněžky, přespání v Českém ráji, oddíl stolního tenisu pro mládež, cyklo výlety. Tradiční Butovský kros se bude konat 11. 7. 2015.

 

6) René Neufuss seznámil přítomné, že v rámci rozpočtu obce Butoves bylschváleno 8000,- Kč pro TJ Butoves. Starosta obce Konecchlumí pan Hlawatske přislíbil, že se pokusí prosadit příspěvek na členy TJ Butoves z Konecchlumí, příspěvek ve výši 500,- Kč na člena.

Předsedající připomněl nutnost schválit výši členských příspěvků na rok 2015 navrhuje výši příspěvku 100,- Kč pro dospělé a 50,- Kč pro děti a mládež do 18 let a seniory. Toto bylo projednáno, předneseno a jednomyslně schváleno. Splatnost příspěvku je do 31. 3. 2015. Dále se mluvilo o potřebě zřízení vývěsky TJ Butoves.

 

Schůze skončila v 18:20

 

Zapisovatel: Bob Šviha

 

Předseda: Karel Formánek

 

Přílohy: 1) Prezenční listina